En kväll att minnas.

Matlagning på Kgränd tillsammans med dina vänner, arbetskamrater eller kunder? Vill du lära dig laga mat som proffsen? Få värdefulla tips med dig på vägen? Laga mat under en kväll tillsammans med oss på Kgränd i ett riktigt restaurangkök och njut sedan av middagen tillsammans med goda drycker i vår trevliga Bistro!

Matlagning med oss på Kgränd.

Kvällen börjar ca 18.00 med att vi samlas hos oss på K-Gränd. Vi börjar med välkomstdrink samtidigt som vi går igenom kvällens meny. Vi tar sedan våra glas och går ut i köket, där ni under handledning av professionella kockar, lagar kvällens meny. Maten avnjuter vi sedan tillsammans i vår trevliga bistro tillsammans med goda drycker. Kvällen avslutas med kaffe och kanske något gott därtill. Recepten mailas till er i efterhand.

Menyn är bara ett förslag - vill ni ändra något eller har egna förslag, tveka inte att höra av er till oss så komponerar vi det perfekta upplägget för er! För den vinintresserade finns även möjlighet att uppgradera ert vinpaket. Detta görs på förfrågan.


Kontakta oss

Meny

Pilgrimsmussla med trio på morötter (råmarinerad, puré & bakad)

Oxcarpaccio med friterad spenat, bakad purjolök & hemslagen Dijonnaise

Grillad flankstek med rostad vitlökscrème, potatiskaka, säsongens grönsak samt rosmarinsky

Vaniljparfait med chokladmousse, äpplekompott, karamell & crumble

Meny

Tartar på oxe med rågbrödsflarn, hyvlad svamp, brynt mandelsmör & äpplekräm

Brynt torsk med spenatcrème, palsternacksbuljong och helbakad savoykål

Krispigt ankbröst med cidersky, blomkålspuré, picklad blomkål, smålök & parmesan

Hallonsorbet med chokladbrownie, italiensk maräng & bränd vit choklad

Kuvertpris ca 1390 kr inkluderar grundavgift, välkomstdrink, 4-rättersmeny, vinmeny & kaffe. Grundavgift 499 kr med kock, servering, lokalhyra & recept. Minimum debitering för 8 personer.